Wordt onze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de nieuwsbrief hier online.

In deze nieuwsbrief lees je meer over onze workshop van leerprobleem naar leerplezier, een schoolanalyse naar aanleiding van de M-toetsen, de veranderende rol van de leerkracht, EDI, onze voorjaar relatielunch, de Looqin informatiebijeenkomst en het interview met
Hanneke van de Meerendonk, directeur van kindcentrum De Haren over haar visie en de manier waarop zij het kindcentrum heeft opgebouwd.

Workshop van leerprobleem naar leerplezier

Edux organiseert diverse workshops voor ouders en onderwijsprofessionals. Op 14 maart 2017 staat de workshop van leerprobleem naar leerplezier gepland. Veel kinderen die leerproblemen ervaren gaan met minder plezier naar school. Deze workshop gaat in op de achtergrond van diverse leerproblemen en op de vraag hoe je het leerplezier thuis en op school kunt vergroten.


WORKSHOP VAN LEERPROBLEEM NAAR LEERPLEZIER

Schoolanalyse naar aanleiding van M-toetsen

Wil je een goede schoolanalyse op basis van de M-toetsen? Dan hebben wij in de maanden februari en maart 2017 een speciale actie. Wij bieden een diepgaande analyse van de M-toetsen, een voorstel voor de schoolnormen en een gesprek met de directie. Daarnaast worden voor het team de opbrengsten van de analyse weergegeven in een PowerPoint presentatie.


Wil je gebruik maken van dit aanbod of meer informatie? Bekijk dan onze website of neem direct contact op met Simone Schrier:

sschrier@edux.nl
of
06-10545872.



Leren en onderwijzen in de 21e eeuw: de rol van de leerkracht

Leren en onderwijzen in de 21e eeuw vragen om innovatie. Lees in onderstaande blog van Inge Bloemers meer over de veranderende rol van de leraar en belangrijke voorwaarden.


LEREN EN ONDERWIJZEN IN DE 21E EEUW


Wil je meer weten over het concept Thinking for Learning®
kom dan naar onze gratis
informatiebijeenkomst op 7 februari a.s. of naar de inspiratiesessies 'over'leven en leren in de 21e eeuw.

Hoe een kindcentrum het predicaat Excellent kreeg...

In dit interview gaat Karlijn Brouwers in gesprek met Hanneke van de Meerendonk, directeur van kindcentrum De Haren over haar visie en de manier waarop zij het kindcentrum heeft opgebouwd.


HOE EEN KINDCENTRUM HET PREDICAAT EXCELLENT KREEG...

ODI, ADI, EDI? …Wat? Weer iets nieuws?

Vergroot de betrokkenheid van jouw leerlingen en doe er toe als leerkracht. Ga aan de slag met EDI! Expliciete Directe Instructie (EDI); effectieve leerkrachtvaardigheden in een nieuwerwets jasje. Janneke van Loon legt uit:


ODI, ADI, EDI? …Wat? Weer iets nieuws?

Voorjaar RELATIELUNCH: workshops zijn bekend!

Noteer
12 april 2017
alvast in je agenda. Dan staat onze voorjaar
relatielunch
weer gepland. Na de lunch ben je van harte welkom bij onze WORKSHOPS. Via onderstaande link tref je meer informatie en kun je jezelf opgeven.


RELATIELUNCH 12 APRIL 2017

LOOQIN informatiebijeenkomst

Ben je benieuwd naar het procesgericht kindvolgsysteem Looqin KO of PO? Maak dan gratis kennis en laat je op de Looqin informatiebijeenkomst op 30 mei 2017 informeren over de inhoud, werkwijze
en alle functionaliteiten van Looqin KO en PO.


LOOQIN INFORMATIEBIJEENKOMST

Pillen of chillen

Om te onderzoeken of mindfulness een alternatief kan zijn voor pillen voor de behandeling van ADHD, is UvA-minds een onderzoek gestart. De documentaire volgt een aantal deelnemers aan het onderzoek en is een ‘must see’ voor iedereen die meer wil weten over de huidige stand van zaken rondom behandeling van ADHD.


DUCOMENTAIRE PILLEN OF CHILLEN

Wist je dat?

  • Edux Onderzoek en Begeleiding de komende maanden in verschillende edities van Nederland Bruist
    staat? Nederland Bruist is het
    regionale
    magazine waarin ondernemers op verschillende manieren aan het woord en in beeld komen.
  • Edux het gehele jaar workshops organiseert voor ouders en onderwijsprofessionals? Benieuwd waar deze workshops over gaan? Ga dan naar onze website.
  • Heb je eerder deze maand gemist wat Edux jou toewenst? Bekijk dan alsnog
    onze nieuwjaarswens!


www.edux.nl


Edux Onderwijspartners

 

Tolweg 11, 4851 SJ Ulvenhout

Postbus 75, 4850 AB Ulvenhout

t (076) 524 55 00

e info@edux.nl

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich eenvoudig afmelden.