Onderzoek bij (Sociale) (Wijk) Teams

 

Stichting VraagWijzer Nederland gaat de komende maanden bij 15 (Sociale) (Wijk) Teams onderzoek doen. Dit wordt gedaan in de vorm van participerend, kwalitatief onderzoek. Het onderzoek is gratis. Het doel van het onderzoek is de grote variëteit van de diverse soorten teams meer inhoudelijk in beeld te brengen.

 

De aanpak is als volgt: de onderzoeker ontvangt relevante documenten ter voorbereiding, komt één dag langs, gaat in gesprek met betrokken personen, kijkt mee met het team, bij een of meer teamleden en maakt een analyse van de huidige situatie. De resultaten worden verwerkt in een rapportage met conclusies en aanbevelingen. Deze kunnen desgewenst besproken en/of gepresenteerd worden. De resultaten zijn van en voor het team. Eventuele publicatie (wel of niet anoniem) van de resultaten worden in overleg met het team gedaan.


De komende tijd zullen we diverse teams gaan benaderen voor dit onderzoek. Als het team mee wil doen aan het onderzoek kunt u zich ook rechtstreeks via deze link opgeven.

 |  © 2024 Stichting Vraagwijzer Nederland  |  e-mail  |  webversie  |  afmelden nieuwsbrief