Sociaal Wijk-Team-building

 

 
 

Teambuilding is een beproefde methode om van een groep mensen een team te maken. De teambuilding van Sociale (wijk) Teams vraagt meer dan een standaard teambuilding. Het vraagt om een teambuilding in relatie tot vernieuwing in de functie. Hoe verander je als teamlid en als team en kom je met elkaar tot de gewenste modus? Wij gaan na een verkenning van de lokale situatie in gesprek en maken een aanbod op maat. Leuk, leerzaam en nuttig. Klik hier voor de flyer.

 
 

 

Nieuw: training servicegerichtheid voor de klantmanager W&I

Han van Toornburg heeft jarenlange ervaring als managers binnen het Sociale Domein. Hij traint de klantmanagers in servicegerichtheid, zodat zowel de klant én de klantmanagers plezier beleven aan de uitdagingen richting participatie op de arbeidsmarkt. Klik hier voor de flyer.

Training Zelfredzaamheid-Matrix

De Training Zelfredzaamheid-Matrix biedt het team in één dagdeel een verkenning en verdieping van de standaard ZRM. Dit wordt gedaan door het praktisch oefenen van het in kaart brengen van de domeinen. Met handige tips leert het team effectiever en efficiënter de ZRM gebruiken. Mail ons als u informatie over het aanbod wilt.

Resultaatgericht werken

Een veelgemaakte opmerking in Sociale (wijk) Teams is: wat wordt er van mij verwacht? De andere vragen die spelen zijn: waar moet mijn focus op liggen, wat zijn de verwachte resultaten? En niet overal zijn die uitkomsten al zo exact gedefinieerd. Om met elkaar te komen tot het gewenste resultaat gaan wij in een workshop met de teamleden aan de slag (al dan niet aangevuld met beleidsmedewerkers en/of managers en
bestuurders). In de flyer meer informatie over de vormen om te komen tot resultaat gericht werken en in de bijlage de notitie met meer achtergrondinformatie.

Onderzoek bij Sociale (wijk) Teams

Het onderzoek van Stichting VraagWijzer Nederland is in volle gang. Het doel van het onderzoek is om meer zicht op de diversiteit van de verschillende Sociale (wijk) Teams te krijgen. De gemeenten Bergen (Limburg),
Sint-Michielsgestel, Geldrop-Mierlo, Waalre, Den Haag en Woudenberg zijn inmiddels bezocht. Gemeente Huizen heeft aangegeven mee te willen doen. Er worden nog meer gemeenten gezocht om op een totaal van 15 te komen. Mail ons als u meer informatie over het onderzoek wilt of overweegt mee te doen.

Coaching voor de coördinator

Mail ons voor meer informatie
Training vraagverkenning voor vrijwilligers

Mail ons voor meer informatie
Training methodisch werken voor Sociale (wijk) Teams

Mail ons voor meer informatie

 |  © 2024 Stichting Vraagwijzer Nederland  |  e-mail  |  webversie  |  afmelden nieuwsbrief