Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergeven? Klik hier voor de webversie.

Het succes van Breugem

Onze laatste nieuwsbrief dateert van september. Natuurlijk te lang geleden maar we
hebben sinds die tijd bepaald niet stilgezeten!
De herfst stond zoals gewoonlijk in het teken van het bockbier. Naast dat de Saense Bock gretig aftrek vond tijdens het Zaanse Bokketochie, op het terrein van Brouwerij Hoop in oktober, was het dit jaar een bier met
een gouden randje. Tijdens de Brussels Beer Challenge in november werd dit mooie bier bekroond met goud! Ook was er een bronzen medaille voor de Saense IPA. Tevens wisten we met Asian White zilver in de wacht te slepen tijdens de Poolse bierwedstrijd Kraft Roku. Volop waardering voor onze bieren dus.


Na een druk najaar vond Patrick einde van het jaar rust om nog een succesnummer van stal te halen; de Dark IPA. Voorts is hij per
januari voortvarend van start gegaan met zijn Fresh Beer Project, hierover later meer.


Zoals bekend moge zijn houden wij van Breugem van goede bier- en spijscombinaties. Ook deze keer verrast biersommelier Arvid Bergstrom ons weer met verrukkelijke gerechten. Alle recepten zijn op onze vernieuwe website te vinden!


Veel lees- en smulplezier!

Fresh beer Project

Een nieuw jaar en dus een nieuw project. In onze tweede brouwerij in Lab-44 op het Hembrug-terrein brouwt Patrick tweemaandelijks 10 HL bier dat zo snel mogelijk in de markt wordt gezet: vers bier dus. De beperkte oplage is verkrijgbaar bij geselecteerde horecagelegenheden en uiteraard bij Brouwerij Hoop en Lab-44 zelf. Kijk op de website en op Facebook voor de andere horecazaken en slijterijen.


En zo maken we voorlopig iedere twee maanden wat nieuws, gegarandeerd exclusief en vers! Voor nu staat de Heet & Stout op de tap: Een volle romige stout met pittigheid door toevoeging van 3 soorten gerookte pepers van onze vrienden van Zaanse Sambal! Kom snel want het gaat als de brandweer ...

Heerlijk genieten met kaasfondue

Breugem Saense Tripel is zeer geschikt voor een kruidige en wat zoete kaasfondue. Wel met wat alcohol maar niet zo kneiterveel als in wijn. Een lekker recept voor de koudere maanden, maar ook voor in de zomer in de tuin, op het terras of balkon is dit niet te versmaden. Lekker lang en rustig tafelen met een goed gevuld glas.. Tripel.

Niet te versmaden; kersenchocolade taart met Tripel!

Hier maak je vrienden mee; een overheerlijke chocoladetaart met kersen-quadrupel vulling. Woorden zijn overbodig.



De recepten van beide gerechten vind je op onze website.

Jouw recept is bier waard!

Kook jij wel eens met Breugem bier of heb jij goede bier- en spijscombinaties? Stuur ons je recept + foto
en wie weet wordt jouw recept gepubliceerd op onze website en maak je, naast eeuwige roem,
ook nog eens kans op een doos van jouw favoriete Breugem bier!

Events




Alle informatie over onze events is



te vinden op facebook





MAART




26-27/3
VHC Noordhollandse
















Horecabeurs



















AZ Stadion - Alkmaar






APRIL




2/4






Speciaalbiermarkt Mitra
















Goor



6-8/4



Hop on Hop of festival
















Breda



12-14/4 Bierfestival Groningen

















Martinikerk






MEI




20-21/5 Rootz Lentebierfestival
















Den Haag



24-26/5 Nederlands Bierproeffestival
















Den Haag



26-27/5 Zaans Bokketochie

















Brouwerij Hoop Zaandijk

Website | Contact
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.