Onderzoek onder Sociale wijkteams: 10 gouden regels en 10 valkuilen

 

 
 

De doorontwikkeling van Sociale wijkteams is in volle gang. Ook de adviseurs van Stichting VraagWijzer Nederland zijn daar volop mee bezig. Met kwartier maken, het geven van trainingen en teamcoaching of intervisie. Wij verspreiden onze expertise onder het motto: kennis delen is kennis vermenigvuldigen.

 
 

 

Onderzoek onder Sociale wijkteams: 10 gouden regels en 10 valkuilen

De rapportage van het laatste onderzoek onder Sociale wijkteams van Stichting VraagWijzer Nederland is gereed. De verzameling van de ervaringen bij diverse gemeenten heeft geleid tot 10 gouden regels en 10 valkuilen. Klik hier om de rapportage te openen.

Training Leidraad Veilige Zorgrelatie

Trainer Marcel Vroomen heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen op het gebied van Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Wilt u (verder) werken aan veilige zorgrelaties voor cliënten die ondersteuning of zorg ontvangen? Dan vormt de Leidraad Veilige Zorgrelatie een gedegen hulpmiddel! De Leidraad is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van VWS. Marcel maakt de slag van de beleidsmatige Leidraad naar de dagelijkse praktijk.
Klik hier voor

meer informatie.







 |  © 2024 Stichting Vraagwijzer Nederland  |  e-mail  |  webversie  |  afmelden nieuwsbrief