Uitkomsten van het onderzoek 'De Toekomst van het Wmo-loket'

 

Eind vorig jaar of begin dit jaar heeft u deelgenomen aan het onderzoek 'De Toekomst van het Wmo-loket'. Stichting VraagWijzer Nederland voerde dit onderzoek op eigen initiatief uit. Het doel van het onderzoek was om te achterhalen wat volgens gemeenten en welzijnsorganisaties de toekomst is van het Wmo-loket temidden van alle ontwikkelingen, zoals de drie transities.

 

Geslaagd onderzoek

Inmiddels is het onderzoek afgerond en hebben we de rapportage gepubliceerd. Het onderzoek heeft ons nieuwe, soms verrassende inzichten gegeven en is volgens ons dan ook zeker geslaagd! Maar liefst 200 organisaties namen deel, waaronder 168 gemeenten, 21 welzijnsorganisaties en 11 overige organisaties.

 

Onderstaande link leidt u naar een pagina op onze website waar u het rapport kunt downloaden en waar u ook een lijst kunt vinden met de gemeenten en welzijnsorganisaties die aan het onderzoek hebben deelgenomen.

Bedankt voor uw deelname!

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw deelname aan het onderzoek 'De Toekomst van het Wmo-loket' en hopen dat u bij toekomstige onderzoeken opnieuw zult deelnemen!

 

Nieuwsbrief van VraagWijzer ontvangen?

Ga naar onze website en meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 |  © 2024 Stichting Vraagwijzer Nederland  |  e-mail  |  webversie  |  afmelden nieuwsbrief