Indien deze nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven, klik hier voor de online versie

In deze tweede nieuwsbrief met betrekking tot het jubileumfeest alvast een "sneak preview" van wat u zoal te wachten staat op zaterdag 6 juni ! Mocht u de datum nog niet hebben genoteerd in uw agenda, doe dat dan snel, want dit feest mag u niet missen !

Jubileumwedstrijd


Het
jubileum van Golfpark en Golfclub De Turfvaert vieren zonder jubileumwedstrijd? No way ! En dus buigt de wedstrijdcommissie zich over een wedstrijdschema en gaat de jubileumcommissie op zoek naar bijzondere prijzen.


Zaterdag 6 juni is de grote dag. Om 08.00 uur start de eerste flight. De laatste om 15.00 uur. Er wordt gelopen in flights van 3 personen over 9 holes. Nadere informatie en de mogelijkheid tot inschrijving volgt.

Jeugdwedstrijd


Ook voor onze jeugdleden is het 6 juni feest. Daarom staat de voor hen geplande wedstrijd eveneens
in het teken van het jubileum. Zij starten 13.30 uur en spelen 9 holes. En ook zij kunnen mooie prijzen winnen. We kunnen wel alvast verklappen dat één van die prijzen wordt aangeboden door de Trickshow


Spelcircuit

Gezellig ‘terrassen’ met je vrienden of familie terwijl de (klein)kinderen zich vermaken bij een van de voor hen ingerichte kraampjes of op het uitgezette spelcircuit. De leden van de Jeugdcommissie zorgen voor uitdaging en plezier voor de jonge bezoekertjes.

Ambiance..


Een jubileumfeest vraagt om een speciale ambiance en die probeert de jubileumcommissie u, in samenwerking met het personeel, een aantal leden van de golfclub en mensen van buitenaf, te bezorgen.


Zo wordt het clubgebouw en de directe omgeving feestelijk versierd. U kunt lekker relaxen op een groot terras met diverse marktkraampjes waar u en uw gezins- en/of familieleden zich kunnen vermaken. Er is voor elk wat wils. Voor jong en oud, voor golfers en (nog)niet golfers. Bovendien steunt u daarmee een goed doel. Welke dat is, vertellen we u in een later stadium.


Muziek

Geen feest zonder muzikale omlijsting. Tijdens de aktiviteitenmarkt die van 13.00 tot 16.00 plaatsvindt, zorgt een veelzijdig muzikant voor de nodige entertainment. Gewoon luisteren en genieten, meedeinen, meezingen of lekker uit je dak gaan? Het mag allemaal op deze lustrumdag.


De inwendige mens

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. De keuken en bar van De Turfvaert
worden aangevuld met snackkraampjes en een buitenbar zodat het u aan niets hoeft te ontbreken. Er is zelfs een ouderwetse ijscokar.

Feestavond !


De feestavond staat voor elkaar ontmoeten, bijpraten, nieuwe vrienden maken en lekker de dansvloer op met swingende muziek. Of voor een ouderwetse foxtrot. Het wordt een feest zoals een feest hoort te zijn.


DAAR HOORT U BIJ !!


Maar niet vooraleer u als een echte VIP over de rode loper bent geschreden, compleet met een pose voor een staatsiefoto in gezelschap van een wel zeer bekende golfer…

En er is meer...


De "formele" uitnodiging voor deze feestdag volgt spoedig, met daarin het programma van de dag en de aanmeldingsmogelijkheden !

Rijsbergse Golfclub De Turfvaert
Zwart Moerken 12
4891 TK Rijsbergen
secretariaat@rijsbergsegolfclub.nl

© 2014 Rijsbergse Golfclub De Turfvaert

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.