Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Summer School Breda!
kom ook en doe mee van 26 t/m 30 juni!
Breda. Jouw stad. Jouw toekomst.

Breda is in beweging. Als stad verandert Breda mee met de wereld om zich heen. We durven zelfs te zeggen, dat Breda met bepaalde ontwikkelingen toonaangevend is. Zowel het bestuur van de stad, als de inwoners ervan laten zien dat ze met hun stad en de toekomst bezig zijn. Met de handen ineengeslagen ontstaan veel mooie initiatieven die Breda klaar maken voor de toekomst. Maar wat zijn de vraagstukken die nu spelen in de stad? En welke rol kun jij daarin spelen?

Lees verder



VRIJWILLIGE INZET



SPORT EN BEWEGEN

Inschrijvingen Dé Vrijwilligersmarkt Breda geopend!

Dé Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwillige inzet. Dit jaar vindt de markt plaats in de huiskamer van Breda: Chassé Theater. Dit is een kans om nieuwe vrijwilligers te leren kennen. Overdag speuren honderden leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage. Aan het begin van de avond is de markt geopend voor iedereen!

Lees verder



Meer jeugdleden voor jouw club?

Het begin van een nieuw schooljaar betekent een nieuwe editie van de Sportintro. Na de vakantie beginnen veel kinderen vol frisse moed aan een nieuw sportseizoen. Er zijn echter ook veel kinderen die nog níet weten wat ze willen op sport- of cultuurgebied. En dat biedt kansen!

Wil je meer weten? kom naar onze workshop op 8 juni!

Lees verder

Gratis communicatieadvies tijdens The Social Communication Challenge

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties, sportclubs en andere initiatieven uit Breda.

In samenwerking met de opleiding Communicatie van Avans Hogeschool zoeken we maatschappelijke organisaties die gratis communicatieadvies willen ontvangen. Het advies kan bijvoorbeeld gaan over een nieuwe website, het inzetten van social media, het opzetten van een evenement, een nieuwe folder of het maken van een promotiefilmpje. Interesse? Aanmelden kan tot en met 2 juli.

Lees verder



Meidenacademie Breda Girlz United van start!

De voetbalclubs Groen Wit, UVV ’40 en WDS ‘19 hebben de handen ineen geslagen en zijn, met behulp van het advies van Breda Actief, meidenacademie Breda Girlz United gestart. Een unieke samenwerking in Breda. De start van de meidenacademie kenmerkt een mooie groei voor het meidenvoetbal in de Parel van het zuiden. Het biedt meiden extra trainingsmogelijkheden, op een hoger niveau met betere trainers, naast de trainingen bij hun eigen club.

Lees verder

Visie avond brengt SV Maximus verder.

Gaan we met onze vereniging nog steeds de goede kant op? Wat vinden onze leden van de vereniging? En waar willen we als vereniging over 3 tot 5 jaar staan? Dat waren vragen waar het bestuur van studentenvereniging Maximus mee worstelde.
Adviseur Dion Sillen begeleidde de visie avond vanuit Breda Actief

Lees verder


Uitnodiging Inspiratiebijeenkomst Gezonde Kantine

Bent je bezig, of zou je bezig willen zijn met een gezonde kantine binnen de sportvereniging, organisatie of school, of ben je geïnteresseerd in dit thema? Dan nodigen Sligro Breda, JOGG en wij je graag uit om de Inspiratiebijeenkomst “De Gezonde kantine” op 29 juni a.s. bij Sligro Breda bij te wonen.
Het is een netwerkbijeenkomst waarbij je met andere van gedachten kan wisselen over dit actuele thema en op ideeën gebracht kan worden om binnen jouw kantine met gezondere producten te gaan werken

Lees verder


Breda Actief Volg ons via In opdracht van
www.breda-actief.nl
Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kun je jezelf hier uitschrijven webversie