Top aanbieding.

Gebruik maken van NovaNews is nu extra aantrekkelijk. Vanaf € 499,- per jaar kunt u van start!

 

Klinkt goed.
Koppelingen

Met onze uitgebreide API kan gekoppeld worden met tal van andere applicaties. Ook is er een Wordpress plug-in beschikbaar!

Neem contact op.
Klant reviews

"Geniaal stukje software, nooit meer in de spam filters"
 

4 stars
John (48), Vlissingen

Meer reviews.
NovaNews helpdesk.

Login gegevens kwijt? Of komt u er niet helemaal uit? Onze helpdesk staat voor u klaar. Bel tijdens kantooruren met 076-5040325. Mailen kan natuurlijk ook.

Mail ons.

Contactpersonen & doelgroepen.

 

Het beheren van uw contactpersonen wordt kinderspel met NovaNews. Door middel van onze adressenbestand import of een automatische koppeling met uw eigen website of CRM systeem komen de aanmeldingen binnen in uw online NovaNews adresboek. Afmeldingen worden automatisch voor u verwerkt zodat mensen niet langer ongewenst gemaild kunnen worden.

 

Contactpersonen

Naast het e-mail adres kunt u nog aanvullende gegevens kwijt over de contactpersoon.

 

nieuwsbrief personalisatie

 

Indien aanwezig worden naamgegevens gebruikt voor het (formeel of informeel) personaliseren van uw nieuwsbrieven. Personalisering op maat is tevens mogelijk. De persoonsgegevens kunt u flexibel uitbreiden met aanvullende datavelden. Deze zijn dan weer te gebruiken in de content van de nieuwsbrief, en zijn bijv. op te nemen in de uitgaande links die u in de nieuwsbrief aanmaakt.

 

Contactgroepen

Als er duizenden contactpersonen in uw adressenboek staan kan het al gauw onoverzichtelijk worden. U kunt er daarom voor kiezen om uw contactpersonen te ordenen in contactgroepen. Het is zelfs mogelijk om een contactpersoon onder te brengen in meerdere groepen.

 

Doelgroepen

Wanneer u de ontvangers van uw nieuwsbrief selecteert, vinkt u geen individuele contactpersonen aan maar contactgroepen. Het optionele gebruik van contactgroepen opent mogelijkheden voor doelgroep- specifieke nieuwsbrieven: een nieuwsbrief op maat voor klanten, leveranciers, medewerkers, enzovoort.

 

contactgroepen in het adresboek

 

Uiteraard houdt het systeem automatisch rekening met personen die in meerdere aangevinkte groepen zijn ingedeeld: uw contactpersoon ontvangt uw nieuwsbrief uiteraard maar één keer!

 

Adressen importeren

Vanuit het online NovaNews adresboek kunt u eenvoudig zelf adressen bestanden importeren. Deze adresbestanden kunnen in Excel of CSV formaat worden geupload en kunnen meerdere kolommen bevatten zodat u de gegevens die u van uw klant heeften, ook in NovaNews kwijt kunt. Denk hierbij aan bedrijfsnaam, voornaam, tussenvoegsel en achternaam. De naamvelden zijn natuurlijk erg handig wanneer u uw nieuwsbrieven wilt gaan voorzien van een persoonlijke informele begroeting.

 

Afmeldingen

Stelt uw contactpersoon uw nieuwsbrieven niet langer op prijs? NovaNews voorziet elke nieuwsbrief van een persoonlijke afmeldlink. De afmelding wordt vervolgens automatisch verwerkt. De personen die zich hebben afgemeld kunnen worden bekeken in het logboek van het adressenboek, maar er kan ook een Excel bestand gedownload worden met daarin de betreffende afgemelde personen.

 

Het systeem voorkomt tevens dat u per abuis eerder afgemelde  contactpersonen opnieuw toevoegt via een Excel import, deze personen worden simpelweg genegeerd.