Top aanbieding.

Gebruik maken van NovaNews is nu extra aantrekkelijk. Vanaf € 499,- per jaar kunt u van start!

 

Klinkt goed.
Koppelingen

Met onze uitgebreide API kan gekoppeld worden met tal van andere applicaties. Ook is er een Wordpress plug-in beschikbaar!

Neem contact op.
Klant reviews

"Geniaal stukje software, nooit meer in de spam filters"
 

4 stars
John (48), Vlissingen

Meer reviews.
NovaNews helpdesk.

Login gegevens kwijt? Of komt u er niet helemaal uit? Onze helpdesk staat voor u klaar. Bel tijdens kantooruren met 076-5040325. Mailen kan natuurlijk ook.

Mail ons.

Gegarandeerd de juiste lay-out


De vormgeving van uw nieuwsbrief is nét zo belangrijk als de inhoud. Wanneer de nieuwsbrief er immers onverzorgd uitziet gaan mensen ook de moeite niet nemen de inhoud te lezen.


Wij zorgen er voor, al dan niet  samen met een professionele vormgever, dat er een dijk van een nieuwsbrief ontwerp komt. Daarna wordt dit ontwerp door onze experts omgebouwd tot een NovaNews sjabloon dat er na verzending op alle veel (en minder) gebruikte e-mail programma netjes en identiek uitziet. Doordat wij deze eenmalige controle voor onze rekening nemen, hoeft u zich hier daarna geen zorgen meer om te maken.

 

Veel van de nieuwsbrief systemen die er op de markt zijn bieden de klant veel teveel vrijheid wat lay-out betreft. Daardoor is er geen enkele garantie meer dat de nieuwsbrief goed leesbaar in de verschillende e-mail programma's binnenkomt. Er zijn in e-mail programma's als Outlook (vooral Outlook 2007 is berucht), Thunderbird, Apple mail, Hotmail, Gmail, etc. vele verschillen in de interpretatie van HTML. Wanneer hier niet expliciet rekening mee gehouden wordt bij het opbouwen van de nieuwsbrief, is er een grote kans dat de nieuwsbrief er bij uw klanten niet uitziet zoals u zou willen.

 

Door de unieke manier waarop NovaNews omgaat met de lay-out, namelijk één of meerdere vaste sjablonen als stabiele basis voor uw nieuwsbrief, kunnen wij u garanderen dat overal de juiste lay-out getoond wordt!