Functionaliteit

Overzicht van de belangrijkste mogelijkheden en features van het NovaNews systeem.

 

 

Bekijk features.
Koppelingen

Met onze uitgebreide API kan gekoppeld worden met tal van andere applicaties. Ook is er een Wordpress plug-in beschikbaar!

Neem contact op.
Klant reviews

"Geniaal stukje software, nooit meer in de spam filters"
 

4 stars
John (48), Vlissingen

Meer reviews.
NovaNews helpdesk.

Login gegevens kwijt? Of komt u er niet helemaal uit? Onze helpdesk staat voor u klaar. Bel tijdens kantooruren met 076-5040325. Mailen kan natuurlijk ook.

Mail ons.

Wat kost NovaNews?

 

Abonnementskosten


- gebruiksrecht NovaNews
- gratis updates & verbeteringen
- fair-use* dataverkeer

- eenmalig aanmaken account
- gratis eerste nieuwsbriefsjabloon

€ 42,00

p/maand


€ 499,00

per jaar

 

* Fair use


Bij NovaNews staat het u in principe vrij om zo vaak u wilt een nieuwsbrief te versturen. De enige voorwaarde is dat uw activiteiten geen onevenredige belasting van de servers veroorzaken. We noemen dat fair use.

U kunt ter indicatie uitgaan van ongeveer 150.000 e-mails per jaar. Mocht u grotere aantallen e-mails willen gaan verzenden neem dan even contact met ons op voor een aanbod op maat.

 

 

NovaNews wordt continu doorontwikkeld. Bugfixes en optimalisaties zijn vanzelfsprekend, maar u zult ook regelmatig meer in het oog springende nieuwe of verbeterde mogelijkheden in het systeem tegen- komen. Als abonnee beschikt u altijd over de allernieuwste versie. Zonder extra kosten.

 

Aanmelden via uw website

Bied geïnteresseerde bezoekers van uw website de mogelijkheid om zich op te geven voor uw nieuwsbrief. Het is eenvoudig om de aanmeldmogelijkheid zelf of door derden te laten inbouwen. U kunt hiervoor de "Instructies voor Ontwikkelaars" bij ons aanvragen. Hier zijn géén kosten aan verbonden. Speciale wensen? NovaNews beschikt over uitgebreide mogelijkheden om uw website, systeem of applicatie te koppelen aan NovaNews. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Extra nieuwsbriefsjablonen

Voor elke doelgroep een eigen nieuwsbriefontwerp. Of wat dacht u van een fraaie nieuwjaarsgroet of speciale jubileumnieuwsbrief?

 

 

Inbouwen
nieuwsbriefsjabloon

 

€ 175,00


 

 

Ontwerpkosten
nieuwsbriefsjabloon

€ 175,00

 

Het extra sjabloon maakt gebruik van het adresboek en de instellingen van uw bestaande licentie. Wilt u een extra sjabloon aanvragen (bijv. voor een dochteronderneming) dat een afwijkend afzend e-mail adres heeft en/of van een gescheiden adresboek gebruikmaakt, dan heeft u hier een aparte jaarlicentie voor nodig.

 

 

Het is ook mogelijk zelf een professioneel ontwerp aan te (laten) leveren. Neemt u vooraf even contact op, er zijn een aantal eenvoudige richtlijnen waarmee rekening gehouden dient te worden. We informeren u daarover graag.