Top aanbieding.

Gebruik maken van NovaNews is nu extra aantrekkelijk. Vanaf € 499,- per jaar kunt u van start!

 

Klinkt goed.
Koppelingen

Met onze uitgebreide API kan gekoppeld worden met tal van andere applicaties. Ook is er een Wordpress plug-in beschikbaar!

Neem contact op.
Klant reviews

"Geniaal stukje software, nooit meer in de spam filters"
 

4 stars
John (48), Vlissingen

Meer reviews.
NovaNews helpdesk.

Login gegevens kwijt? Of komt u er niet helemaal uit? Onze helpdesk staat voor u klaar. Bel tijdens kantooruren met 076-5040325. Mailen kan natuurlijk ook.

Mail ons.

Nieuwsbrief statistieken.

 

Nadat NovaNews de nieuwsbrief voor u heeft verzonden, wilt u natuurlijk weten hoe de verzending is verlopen en wie welke artikelen interessant vond. NovaNews heeft uitgebreide mogelijkheden om de status en statistieken te bekijken.

 

Status van de verzending

Vanaf het moment dat de verzending van uw nieuwsbrief een feit is, kunt u hier de status van bekijken. Voornaamste onderdeel hiervan zijn de tijdelijke en de permantente bounces. NovaNews verwerkt automatisch alle bounces en aan de hand van de ontvangen reactie wordt de mail in kwestie als zijnde tijdelijke (mailbox vol, vakantiemelding) of permanente (verkeerd e-mail adres) bounce geregistreerd. Beide lijsten van bounces kunt u ten alle tijden downloaden als Excel bestanden zodat u hier desgewenst werk van kunt maken om uw adresbestand verder te optimaliseren.

 

Nieuwsbrief statistieken

 

Doorklik statistieken

Wanneer u links gebruikt in uw nieuwsbrief, worden deze automatisch geteld wanneer een ontvanger hierop doorklikt. Dit heeft als groot voordeel dat u zo kunt terugzien welke artikelen en links voor welke personen interessant waren. Hier kunt u dan gericht actie op ondernemen, of uw toekomstige mailings inhoudelijk op gaan aanpassen om uw publiek nog beter van dienst te zijn. De doorklik statistieken kunt u wanneer u wilt als Excel bestand downloaden voor inzage of nadere analyse.

 

Koppeling met website statistieken

NovaNews klanten die hun nieuwsbrief statistieken tot op zekere hoogte geintegreerd zouden willen zien met de statistieken van hun website, kunnen dit bewerkstelligen door een website statistieken pakket af te nemen bij onze partner op dit gebied: ICstats. Samen zijn we aan het bouwen aan een mooie totaaloplossing voor klanten die net een stukje meer willen kunnen meten.