Top aanbieding.

Gebruik maken van NovaNews is nu extra aantrekkelijk. Vanaf € 499,- per jaar kunt u van start!

 

Klinkt goed.
Koppelingen

Met onze uitgebreide API kan gekoppeld worden met tal van andere applicaties. Ook is er een Wordpress plug-in beschikbaar!

Neem contact op.
Klant reviews

"Geniaal stukje software, nooit meer in de spam filters"
 

4 stars
John (48), Vlissingen

Meer reviews.
NovaNews helpdesk.

Login gegevens kwijt? Of komt u er niet helemaal uit? Onze helpdesk staat voor u klaar. Bel tijdens kantooruren met 076-5040325. Mailen kan natuurlijk ook.

Mail ons.

Mogelijkheden van NovaNews.

 

Met NovaNews maakt u professionele e-mail nieuwsbrieven. Eenvoudig, snel en zo vaak u wilt. Ook als u daar géén cursus voor heeft gevolgd.

 

Sjablonen

In uw e-mail sjabloon worden al uw huisstijlelementen vastgelegd. Wij zorgen ervoor dat het er goed uitziet én werkt in alle e-mail programma's. U hoeft zich enkel nog te concentreren op de boodschap. U kunt desgewenst meerdere sjablonen in 1 account gebruiken.

 

nieuwsbrief bewerken smallDe nieuwsbrief schrijven & opmaken

Uw artikelen schrijven, schuiven en opmaken, afbeeldingen invoegen door middel van drag&drop... werken met NovaNews is een eitje. Door de simpele koppeling met een of meer RSS feeds kunt u nieuwsberichten op halen van uw of andermans website. Zo wordt zelfs het vullen van de nieuwsbrief kinderspel! Lees meer»


Dynamische blokken

Binnen uw artikelen kan op eenvoudige wijze gebruik gemaakt worden van dynamische blokken. Dit kunnen tekstblokken zijn en/of blokken met zelf te selecteren afbeeldingen, uiteraard linkbaar naar elk gewenst internet adres.

 

De nieuwsbrief vormgevennieuwsbrief  vormgeving small

Elke nieuwsbrief is anders, elk artikel een verhaal op zich.
Geef het geheel elke keer de juiste uitstraling. Lees meer»

 

nieuwsbrief voorbeeld verzenden smallVoorbeelden verzenden

Bent u op de juiste weg? Bekijk uw vorderingen op elk gewenst moment in de voorbeeldweergave. Vraag uw collega's om commentaar, of stuur een test verzending. Lees meer»

 

Contactpersonen en doelgroepenadresboek contactpersonen small

Geen gedoe meer met incomplete of achterhaalde e-maillijsten. Het beheer van uw contactpersonen is kinderspel met NovaNews. Deel uw contactpersonen in op doelgroep en schrijf op maat geschreven nieuwsbrieven. Precies zoals u wilt. U heeft al een adressenbestand? Geen punt.

U kunt deze gemakkelijk zelf importeren. Lees meer»

 

De nieuwsbrief verzenden

Helemaal tevreden met uw nieuwsbrief? Tijd om te versturen. Naar alle contactpersonen of naar specifieke doelgroepen, aan u de keus!

Toch nog mensen vergeten? Geen probleem. Voeg ze toe en verstuur uw nieuwsbrief opnieuw. Uw nieuwsbrief wordt dan alleen bezorgd bij uw nieuwe contactpersonen. Zoals het hoort. U kunt hierbij zelf de afzendgegevens van de nieuwsbrief instellen, handig als u meerdere bedrijven hebt.

 

De status en statistieken bekijken

Is de verzending goed gegaan? Bekijk het zelf! In het statusoverzicht kunt u precies zien wanneer uw nieuwsbrief is verstuurd. Hoeveel contactpersonen hem hebben ontvangen, en wie wanneer op welke links heeft doorgeklikt. En natuurlijk of er incorrecte e-mail adressen zijn waar u nog eens naar zou moeten kijken.

 

Uitgebreide koppelingen

Door middel van onze uitgebreide API wordt het super eenvoudig vanuit welke applicatie ook een koppeling te maken met Novanews. Verder is er o.a. een Wordpress plugin beschikbaar voor een simpele integratie met uw Wordpress website. Voor elke andere website hebben wij kant en klare voorbeelden liggen van hoe bezoekers zich volledig automatisch via uw website kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief. Neem dus gerust contact op als u geinteresseerd bent in het opzetten van een koppeling!