Nummer 26 - 13 september 2018

Nieuwsbrief 26

Vacatures gezocht!

Er is dringend behoefte aan instroom van nieuwe touringcarchauffeurs. Stichting FSO wil de komende maanden touringcarbedrijven helpen om nieuwe chauffeurs te zoeken en op te leiden zodat ze klaar zijn voor het volgende seizoen.

Wat biedt FSO?


Lees meer >>

Ben je planner? Meld je dan aan voor de slotbijeenkomst!

Op dinsdag 13 november 2018 om 12.30 uur organiseren we een slotbijeenkomst voor planners. Dit zal plaatsvinden bij FSO, Boschweg 2 te Culemborg. We zullen ingaan op de uitkomsten en opbrengsten van het project.


Lees meer >>

Aanbieding: Code 95 opleidingen via Stichting FSO

Vele honderden chauffeurs hebben inmiddels via Stichting FSO een of meer Code 95 opleidingen gevolgd. Het komende half jaar wil FSO de touringcarbranche opnieuw voorzien van kwalitatief goede en aantrekkelijk geprijsde cursussen, die bovendien zinvol zijn voor de touringcarchauffeur.
Kijk wat er op het programma staat:


Lees meer >>

1 juli 2018, was hét moment waarop werkgevers alles geregeld moeten hebben rondom de nieuwe Arbowet!

Sinds 1 juli 2017 is de Arbowet op een aantal punten gewijzigd. Het doel van de wijzigingen is om werkgevers en werknemers meer te betrekken bij arbodienstverlening. Bedrijfsartsen krijgen meer mogelijkheden voor preventieve advisering. De preventiemedewerker krijgt een sterkere positie en de medezeggenschap krijgt meer invloed op het arbobeleid. Ook het boetebeleid wijzigt.


Lees meer >>

bekijk de webversie  |  afmelden nieuwsbrief