Nieuwsbrief Stichting FSO nr. 33

Voorkom uitval! Bezoek de Preventiedag van FSO/SFT op woensdag 4 december

Op woensdag 4 december 2019 organiseert FSO samen met SFT (Sociaal Fonds Taxi) een Preventiedag. Deze dag is gratis en bedoeld voor preventiemedewerkers, P&O-ers, werkgevers, medezeggenschapsleden en andere geïnteresseerden uit de taxi- en touringcarbranche. Deze Preventiedag staat geheel in het teken van het ESF project Duurzame inzetbaarheid: Sterk aan het stuur.


Lees verder >>

FSO subsidieregeling code 95 opleidingen wijzigt per 1-1-2020

Met ingang van 1 januari 2020 wijzigt FSO haar subsidieregeling voor de code 95 opleidingen.

Voor de aangewezen theoretische en praktijk opleidingen (U en W-trainingen) geldt een subsidiepercentage van 25% of zelfs 50%.


Lees verder >>

RI&E besloten busvervoer opnieuw erkend

Het RI&E instrument voor de sector besloten busvervoer is met ingang van 21 augustus 2019 opnieuw erkend voor toetsingsvrijstelling. Hierdoor hoeven bedrijven uit deze sector met 25 medewerkers of minder die gebruik maken van dit instrument, de RI&E
niet te laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst of deskundige.


Lees verder >>

Save the date! Tourbiz in de Efteling op zaterdag 8 februari 2020

Het heeft weer een aantal jaren geduurd maar dan is het nu zover. Zaterdag 8 februari 2020 organiseert FSO een tourbiz in de Efteling. Wat dat betekent? Dat u op die dag op de hoogte wordt gebracht van ontwikkelingen op uw vakgebied. ILenT, politie en professor Verhulp hebben een interessant verhaal op hun vakgebied. En er is gelegenheid om informatie in te winnen over gezond en fit aan het stuur te blijven.


Lees verder >>

bekijk de webversie  |  afmelden nieuwsbrief