Nieuwsbrief Paprika week 29 2016 Bekijk dit bericht in uw browser

Paprika week 29 2016


Afgelopen week zijn er weinig paprika’s geoogst. De volgende zetting begint nu volop te kleuren.

Vooral in geel is men er al van aan het snijden , rood zal volgende week volop in productie zijn.

De herzetting is volop aan de gang.


Nu met het warme weer met hoge intensiteit moet er geschermd worden om verbrandde vruchten te voorkomen. Waar 2 beweegbare schermen aanwezig zijn moet de zon voor 100% uit de kas geschermd worden. Waar maar een scherm aanwezig is moet dit gesloten worden voor 85 % . Er kunnen dan nog wel altijd enkele vruchten verbranden in de strook van 15% die open blijft.

Scherm sluiten bij 550 Watt en weer openen bij < 400 Watt. Om het vocht terug te halen kan er later in de avond wat geknepen worden. met dit warme weer is het beter om hier niet aan te beginnen voordat de kastemperatuur onder de buitentemperatuur gezakt is. Na het knijpen mag de kastemperatuur niet meer oplopen.


Nu moet er ook eerder gestart worden met druppelen. Om 10.00 u eerste drain realiseren. Laatste beurt om 18.00 u. In nacht is het wenselijk dat er nog 12- 14 % ingeteerd wordt.

Copyright © Horti-Consult Int. All rights reserved.
 
Ons e-mail adres is:
info@horti-consult.nl
 
Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u liever geen berichten meer ontvangen van deze mailinglist, klik dan op de link hieronder om u uit te schrijven:
uitschrijven op deze nieuwsbrief