Nummer 12 - 5 december 2016

Nieuwsbrief Stichting FSO

Vervoer van gehandicapten met een touringcar | Code 95

Op woensdag 14 december 2016 organiseert FSO de speciale Code 95 opleiding: het vervoer van gehandicapten met een touringcar. Onze standaard prijs bedraagt € 75,00 per persoon en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


Het doel van deze training is om beroepschauffeurs bewust te maken van het feit dat de groep mensen met een beperking groter is dan gedacht en dat deze groep steeds vaker gebruik maakt van de bus. Tijdens de opleiding krijgt u als chauffeur de informatie en handvatten om deze belangrijke groep mensen veilig en prettig te vervoeren.


Voor meer informatie en inschrijving: lees verder >>


Een nieuw initiatief van FSO; Loopbaancentrum Tour

De touringcarsector is een uitdagende sector waarin veel gebeurt. Om goed in te kunnen springen op veranderende marktomstandigheden is het van belang dat vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen zijn. Loopbaancentrum Tour biedt loopbaanbegeleiding om medewerkers duurzaam, gemotiveerd en gelukkig aan het werk te houden.


Werkgevers kunnen bij ons terecht als zij op zoek zijn naar een gemotiveerde vakkracht; of het nu een chauffeur, een planner of een werkplaatsmedewerker is.

Werknemers worden door het Loopbaancentrum professioneel begeleid bij het vinden van een nieuwe baan binnen de branche. Ook kunnen we mensen (tijdelijk) begeleiden naar een baan buiten de sector. Bij Loopbaancentrum Tour bent u aan het juiste adres. Lees verder >>


Nieuwe editie van de FSO-Krant

In november 2016 is de vierde editie van de FSO-Krant (jaargang 2, nummer 2) verschenen. De papieren versie is onlangs in een oplage van 7.000 exemplaren aan alle touringcarbedrijven gestuurd.


Ook dit keer is er in de krant een boeiende mix van nieuws en wetenswaardigheden opgenomen.
Op onze website kunt u een digitale versie van de krant downloaden die u vervolgens ook digitaal onder uw medewerkers kunt verspreiden. Lees verder >>

Baantraining met touringcars | Code 95

Afgelopen maand organiseerde Stichting FSO haar eerste baantraining met touringcars. Deze training was een groot succes, zie onze facebookpagina voor een filmpje van deze training.


Ook in 2017 organiseert FSO deze baantraining in Barneveld en Lelystad. Belangrijk: ondanks het grote praktijkgedeelte wordt deze training toch gezien als een theoretische opleiding. De Code 95 cursusuren worden dan ook als theorie-uren bijgeschreven.


Voor meer informatie en inschrijving: lees verder >>


bekijk de webversie  |  afmelden nieuwsbrief