Nummer 25 - 9 maart 2018

Nieuwsbrief Stichting FSO

Code 95: Gastvrijheidstraining Gastheerschap


Op korte termijn nog op zoek naar een goede code 95 opleiding? Op 22 maart 2018 zijn er nog plaatsen vrij bij de training gastheerschap: “De klant centraal”. De training wordt gegeven in Rosmalen.


In deze training wordt uitgebreid in gegaan op hoe een chauffeur kan bijdragen aan een positieve reisbeleving, ook als het soms lastig wordt, in onverwachte en moeilijke omstandigheden en met verschillende type reizigers. De trainers die deze training verzorgen zijn specialisten op het gebied van communicatie, weerbaarheid en omgaan met agressie en hebben veel ervaring in het personenvervoer.


Lees verder >>


Het online plannersnetwerk is live!



Dit online platform wordt gebruikt als een discussieforum met betrekking tot planningsvraagstukken. Daarnaast is het een netwerk om collega-planners makkelijk te kunnen bereiken. Aanmelden kan via planners.stichtingfso.nl en klik op registreren. Voor vragen kun je terecht bij e.heuves@syntro.nl of via 06 -23 499 734.

Code 95: Opleiding BHV/Levensreddend handelen in de touringcar


In april 2018 heeft FSO nog 2 opleidingen “BHV/Levensreddend handelen in de touringcar” gepland en wel op dinsdag 3 april en woensdag 25 april.


De touringcarchauffeurs leren verschillende levensreddende handelingen zodat hij op diverse ongeval situaties kan inspelen en de noodzakelijke eerste hulp kan aanbieden. De dagelijkse praktijk van de chauffeurs wordt in deze opleiding zoveel mogelijk nagebootst.


Lees verder >>



Even voorstellen…..nieuwe medewerker


Op 1 maart van dit jaar is Annemarie Ebbendorf
als nieuwe beleidsmedewerker arbeidsmarkt en opleidingen begonnen bij FSO.

“Ik heb sociale geografie / planografie gestudeerd in Utrecht. In mijn loopbaan heb ik al eerder voor sociale fondsen gewerkt zoals het sociaal fonds recreatie en voor het sociaal fonds HISWA. Mijn laatste werkgever was het Participatiefonds en het Vervangingsfonds voor het primair onderwijs.


Lees verder >>


bekijk de webversie  |  afmelden nieuwsbrief