Jaargang 2, nummer 4, 31 augustus 2012

DEADLINE ESF SUBSIDIE 2012

Extra Bulletin inzake ESF & 15% extra STAOBB Subsidie

 

BELANGRIJK DEADLINE ESF SUBSIDIE IS VERLOPEN.

 

40% ESF SUBSIDIE

Zoals wij in ons nieuwsbulletin van 10 augustus al aan u berichte, kunnen touringcarbedrijven tot en met 31 augustus 2012 hun ESF subsidie aanvragen die onder het project codenummer 2011ESFN361 vallen, indienen bij Sociaal Fonds Taxi. Na die datum ingestuurde subsidie aanvragen werden niet meer gehonoreerd. Echter na een quick scan blijkt dat er een behoorlijk aantal touringcarbedrijven zijn, die hun ESF subsidie aanvragen nog niet hebben ingediend. Na een positief overleg met Sociaal Fonds Taxi zullen de aanvragen die in week 36 nog binnen komen tot en met vrijdag, 7 september, alsnog worden behandeld. Maar daarna zijn er definitief geen mogelijkheden meer.

 

15% extra STAOBB subsidie

                            

15% Extra STAOBB SUBSIDIE.

Hoewel het STAOBB bestuur heeft besloten om de 15% extra STAOBB subsidie te verlengen tot en met 31 december 2013 of zoveel eerder als het ter beschikking gestelde subsidiebedrag van Euro 140.000, - is bereikt. (Oorspronkelijke periode was tot en met 31 juli 2012). Geldt ook hier dat een behoorlijk aantal touringcarbedrijven hun aanvragen voor de 15% extra STAOBB subsidie nog niet hebben ingediend. Hiervoor geldt dat de declaraties die betrekking hebben op nascholingen die hebben plaatsgevonden in de periode tot en met 31 juli 2012 nog ingeleverd kunnen worden tot en met 30 september 2012.

 

Het zou toch zonde zijn, zeker in deze economische moeilijke tijden, als u subsidiegelden waar u in principe recht op kunt hebben, niet zou aanvragen.

                                                   "STAOBB DAAR STEEK JE KENNIS OP"

bekijk de webversie  |  afmelden nieuwsbrief